7 vinkkiä lahjanhankintaan tyttöystävälle

19 Hel

Artikkelin tuotti ElämysLahjat.fi — Paras lahja tyttöystävälle meiltä!

Kyllä, tätä kysytään usein: Mitä lahjaksi tyttöystävälle? Moni poika tuskailee lahjanoston kanssa. Naiselle oikea lahja on tärkeä, koska se näyttää että lahjan antaja välittää. Siksi Xbox-peli ei välttämättä anna oikeanlaista viestiä.. :)

1. Ota selvää milloin tyttöystäväsi syntymäpäivä on

Kysy suoraan! On noloa, jos olet ottanut selvää ja saanut väärän päivämäärän. Kirjoita se kalenteriin, jotta muistaisit sen seuraavanakin vuonna. Helppoa, eikö totta?

2. Mieti, mitä ostaisit hänelle

Ensin voit kysyä häneltä itseltään, mutta vastaukseksi saat luultavammin ”en mitään”. älä usko! Hän ei tarkoita sitä, vaan odottaa että hankit lahjan. Sinun pitää suunnitella antavasi hänelle jotakin tai edes viettää hänen kanssaan enemmän aikaa.

3. Mieti, mistä hän pitää

Jos tiedät hänen tarvitsevan tai haluavan jotakin erityistä, hanki se. Jos se on liian kallis, hanki jotakin aivan muuta – älä tyydy halpaversioon. Esimerkiksi jos tiedät hänen haluavan tiettyä hajuvettä, mutta se on liian kallista sinun budjettiisi, älä osta hänelle eri tuoksua. Osta silloin hänelle sen sijaan esimerkiksi kaulakoru. (Tai luovu kokonaan tavarasta, ja hanki elämyslahja.)

Tyttoystavalle

Plääh! Mieti jotakin omaperäisempää kuin kukkakimppu ;)

4. Tee lahja itse

Tehdessäsi itse lahjan, osoitat hänelle kuinka paljon hän sinulle merkitsee. Tässä esimerkkejä:

  • Hanki kehystetty kuva teistä kahdesta. Saat lisäpisteitä, kun teet tai koristelet kehyksen itse.
  • Kirjoita lista asioista, joita pidät hänessä. Hän kuolee onnellisuuteen, jos teet tämän! Ole tarkkana, että lista on vilpitön ja tarkoituksellinen. Kirjoita ne käsin, vaikka sinulla olisi ruma käsiala. Hän säilyttää sen ikuisesti!
  • Monet tytöt rakastavat kukkia. Jos hän on viherpeukalo, osta hänelle viherkasvi, josta hän voi huolehtia.
  • Kokeile korua. Tämä sisältää kaulakorut, rannekorut ja korvikset. älä hanki hänelle sormusta, ellet aio kosia. Tämän ei tarvitse olla kallis, vaan merkityksellinen. Voit etsiä internetistä vinkkejä korujen tekemiseen.
  • Hanki hänelle t-paita merkityksellisestä paikasta, jossa olette yhdessä käyneet. Esimerkiksi, jos olette olleet jossain pelissä, hanki hänelle joukkueen paita. Jos ette ole olleet vielä missään merkityksellisessä paikassa, vie hänet sellaiseen.
  • Jos tyttöystäväsi syntymäpäiviin on aikaa, tee leikekirja, johon lisäät valokuvia ja lippuja ja kuitteja yhteisistä reissuistanne. Tämä vie aikaa, mutta on sen arvoinen!

5. Vie hänet ulos syntymäpäivänä

Syntymäpäivälahjan ei tarvitse olla mitään konkreettista tavaraa. Tehkää yhdessä jotakin, mitä ette tee normaalisti. Menkää esimerkiksi romanttiselle piknikille rantaan! Edullista, omaperäistä, ja saatte samalla viettää laatuaikaa.

6. älä unohda korttia

Tee hänelle itse kortti! Itsetehtyä korttia tyttöystäväsi arvostaa luultavasti enemmän kuin S-Marketin valmiskorttia.

7. Paketoi lahja kauniisti

Jos et itse osaa, etsi joku joka osaa. Tästä säännöstä voi kuitenkin joskus poiketa – tyttöystäväsi saattaa arvostaa rumaakin pakettia, koska tietää että näit vaivaa paketoinnin eteen.

Onnea lahjan ostoon! Muistathan kysyä lahjaeksperteiltämme, jos kaipaat lisää apua :)


Matti Kivi,
ElämysLahjat.fi

Kommentoi!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s