Naistenpäivälahja: Kuinka saada mitä haluat!

4 Maa

Halutuimmat lahjaideat naistenpäiväksi löytyvät tietysti ElämysLahjoilta!

Nykyaikaisen naisen olennainen piirre on ”mahdollisimman paljon kaikkea”. Naiset haluavat eniten rahaa, omistaa kauneimmat kengät ja hienoimman turkiksen (vai mitä? ;). Aina ja joka puolella naiset tarvitsevat huomiota. Joten 8. maaliskuuta on täydellinen päivä kaikille naisille. Naistenpäivänä kuullaan asiaa siitä, kuinka uskomattomia naiset ovat ja että maailma ei pyörisi ilman naisia.

Totta on, että naiset rakastavat huomiota ja kohteliaisuuksia, mutta naistenpäivänä saatu kukkakimppu ei ilahduta kauaa… Miten viestiä oikein, jotta saa haluamansa lahjan?

naistenpäivä

Tavoite: Lahjakortti hierontaan

Tilanne: Miehesi hieroo esimerkiksi hartioitasi kotona ja se päättyy aina fiaskoon – hän hieroo liian kovaa. Olisi houkuttelevaa välillä nauttia rentouttavasta hieronnasta jossakin hoitolassa.

Ratkaisu: Kokeile hienovaraisesti vihjata miehellesi, kuinka mukavaa olisi kokeilla jotakin erilaista hierontaa hoitolassa.

Tavoite: Uudet kengät

Tilanne: Kevät on tullut ja sinun kenkähyllysi ovat täynnä viime kauden kenkiä. Kyllä, sinun täytyy kehittää suunnitelma. Kuvittele miehesi ilme, kun sanot ”Tarvitsen uudet kengät!”..
Miehet varmasti katselevat mieluummin auton konepellin alle, kuin selailevat muotilehtiä. Joten tämä ei ole helppo tehtävä edes ammattilaiselle!

Ratkaisu: Sinun tulee vihjata miten hyvin tietyt kengät sopisivat esimerkiksi tapaamiseen ystävien kanssa kun miehesi saa luvan lähteä viikonloppuna kalareissulle. Tämä ei toivottavasti mene ohi korvien!

Tavoite: Illallinen luksusravintolassa

Tilanne: Olet jo täysin kyllästynyt seisomaan joka ilta keittiössä valmistamassa ruokaa. Miehesi voi auttaa hieman, esimerkiksi pilkkoa sipulit tai vatkata munat. 8.päivä maaliskuuta naiset haluavat kutsun hienoon ravintolaan ja tuntevat itsensä todella naiseksi.

Ratkaisu: Sanat ”kutsu minut ravintolaan” eivät vie sinua tavoitteeseesi. Kerro, että naisten päivänä haluaisit, että miehesi valmistaa sinulle illallisen. Älä pelkää – miehesi vie sinut paljon mieluummin valmiiseen pöytään romanttiselle illalliselle!

Lahjaneuvojamme Elämyslahjoilla antavat lisää hienovaraisia vihjeitä miehille, jotta saisit parempia lahjoja kun vain tulppaaneja :) Naisellinen viehätysvoima vallitsee maaliskuussa!


Matti Kivi,
ElämysLahjat.fi

Kommentoi!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s