Miten ostaa unohtumaton syntymäpäivälahja?

8 Maa

Etsitkö täydellistä syntymäpäivälahjaa? Kaikki tietävät, kuinka vaikeaa on löytää hyvä lahja tärkeälle ihmiselle… 

Lahjan antaminen on suuri ilo, mitäpä jos tehtäisiin siitä ilo myös lahjan saajalle? Ei enää turhia koriste-esineitä, koruja tai kukkia. Koriste-esineet keräävät pölyä hyllyillä, korut eivät ole täysin omaa tyyliä ja kukat kuihtuvat muutamassa päivässä, eikä lahjanantajaa muisteta enää ajan kuluessa. Eikö olisi tärkeintä, että päivänsankari muistaa sekä lahjan, että sen keneltä lahja on saatu? Elämyslahjoilta löydät suuren valikoiman tavanomaisia, ainutlaatuisia sekä hurjiakin lahjaideoita, jotka takuulla jäävät mieleen!

Tässä muutama esimerkki…

1. Hurjapäälle: Unohtumaton lahja voisi olla vaikka hyppy tuntemattomaan – tandemhyppy. Jos lahjan saajalla riittää rohkeutta, tämä elämys ei jätä ketään kylmäksi! Tämä hyppy ei unohdu milloinkaan, sen voi kokea yhä uudelleen katsomalla videota, jonka ammattilaiskuvaaja tallentaa hypystä!

2. Hemmottelua kaipaavalle: Kuka tahansa haluaa välillä hemmotella itseään. Jos päivänsankari uurastaa pitkää työviikkoa ja vapaa-aika on kortilla, hanki hänelle lahjaksi jotakin rentouttavaa. Lahjansaaja arvostaa lahjaa, sekä sinua, kun ymmärrät hankkia hänelle jotakin tarpeellista – omaa aikaa. Pala paratiisia rentouttaa varmasti!

3. Herkuttelijalle: Mitä jos veisit syntymäpäiväsankarin tapahtumaan, jonne pääsystä koko Suomi haaveilee? Tämä lahja antaa teille myös yhteistä aikaa, mikä on tärkeää kaikissa ihmissuhteissa. Lennätä ystäväsi taivaalle Dinner in the Sky – elämyksen muodossa. Nauttikaa herkullinen illallinen 50metrin korkeudessa Helsingin yllä. Tämä on elämys :)

Parhaat syntymäpäivälahjat

Parhaat syntymäpäivälahjat

Kenelle tahansa etsitkin unohtumatonta lahjaa, lisää apua saat ElämysLahjojen lahjaneuvojilta.


Matti Kivi,
ElämysLahjat.fi

Kommentoi!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s