Mitä lahjaksi miehelle, jolla on jo kaikkea?

2 Huh

Parhaat lahjat miehelle ElämysLahjoilta

Lahjan ostaminen miehelle on aina vaikea tehtävä. Vielä vähän tuskaisempaa lahjan ostosta tekee se, jos miehellä on jo kaikkea mitä hän voi tarvita! Tällaisen tilanteen tullessa eteen on aika unohtaa kaikenlainen roina, sillä sitä jokaisella miehellä on liikaa… Tässä artikkelissa pohdimme ongelmaa kolmesta eri näkökulmasta.

Hieronta on basic-vaihtoehto - voit tehdä sen itse, tai antaa ammattilaisen hoitaa asia

Hieronta on basic-vaihtoehto – voit tehdä sen itse, tai antaa ammattilaisen hoitaa

1. Lahja omalle miehelle
Jos olet ostamassa lahjaa omalle miehellesi, tiedät varmasti mistä hän pitää! Tiedät, kuinka paljon yhteisessä kodissanne on miehelle kuuluvaa turhaa krääsää, et varmasti halua hankkia sitä lisää? Miehesi on varmasti joskus kertonut omista haaveistaan, esimerkiksi päästä kokeilemaan Formula autoa tai hyppäämään hurjan tandemhypyn. Lahja on varmasti miehellesi mieluinen, jos hän on siitä itse haaveillut.

2. Lahja miespuoliselle ystävälle
Tunnette toisenne varmasti melko hyvin, joten sinun on helppo miettiä millainen lahja ystävääsi miellyttäisi. Mieti yhteisiä keskustelujanne, mistä ystäväsi puhuu ja mistä hän pitää. Löydät varmasti melko pian lahjan, joka olisi täydellinen hänelle! Jos et ole aivan varma, löytyykö ystävältäsi rohkeutta esimerkiksi benji-hyppyyn, osta hänelle avoin lahjakortti, jolloin hän voi itse valita haluamansa elämyksen.

3. Lahja omalle isälle
Lahjan ostaminen omalle isälle voi olla vaikein tehtävä. Isäsi on useimmiten ensimmäinen mies johon tutustut ja jonka kanssa olet viettänyt koko lapsuutesi. Tunnette toisenne hyvin ja haluaisit ostaa hänelle jotain erityistä. Jos isäsi on jo vähän iäkkäämpi, unohda hurjat elämykset, hän on nuoruudessaan kokenut varmasti jo tarpeeksi niitä. Valitse sen sijaan esimerkiksi jonkinlainen ruokaelämys, vanhemmat ihmiset useimmiten osaavat arvostaa hyvää ruokaa hienossa ympäristössä.

Muista, että myös mies voi kaivata välillä hieman hemmottelua, se ei ole vain naisten etuoikeus! Mies voi nauttia esimerkiksi kylpyläpäivästä tai hieronnasta yhtälailla kuin nainenkin.


Matti Kivi,
ElämysLahjat.fi

Kommentoi!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s