Aiheuttaako tyttöystävän lahja harmaita hiuksia?

31 Lok

Jos jossain niin merkkipäivien muistamisessa naisten ja miesten erot voivat nousta esiin ja aiheuttaa tarpeetonta kitkaa rakastavaisten välille. Vaikka mies voi kokea, että nainen on vain lahjanahne, totuus ei ole niin yksioikoinen. Tyttöystävän merkkipäivä ei ole vain hänen juhlapäivänsä, sillä kokonaisvaltaisesti ajattelevalle naiselle se on myös osoitus paitsi poikaystävän rakkaudesta myös siitä, että poikaystävä arvostaa kumppaninsa osaa parisuhteessa. Monelle naiselle merkkipäivän muistaminen on sama asia kuin rakkaudentunnustus, joka on uusittava tasaisin väliajoin. Tyttöystävälle lahjaa valitessa on mietittävä, haluaako antaa lahjan, jonka voi jakaa tyttöystävänsä kanssa vai haluaako antaa lahjan yksinomaan tyttöystävälleen.

Yhdessä kokeminen ja yhdessäolo on suhdetta vahvistava lahja ja klahja tyttöystäväertoo lahjan saajalle selkeän viestin: ”tahdon olla kanssasi”. Toki tämän viestin voi välittää helposti romanttisella illallisella, ruusuilla, ja jalkahieronnalla, mutta joskus pieni irtiotto on paikallaan. Yhteiseen irtiottoon sopivat normaalista poikkeavat lahjat, kuten romanttinen illallinen pimeässä,  kuumailmapallolento, tai talvella juhlapäiväänsä viettävälle vauhdikas koiravaljakkoajelu.

Elämys ei välttämättä kaipaa suurta draamaa, riittää kun sammuttaa valot ja antaa aistiensa herkistyä. Helsingissä ravintola Cantina West:in tarjoama illallinen pimeässä voi lähentää pariskuntaa erikoisella tavalla. Kun näköaisti ei toimi, muut aistit heräävät ja ruokailukokemus täyttyy tuoksuilla ja makuvivahteilla, ympäristön häly katoaa ja kosketus tuntuu hellemmältä kuin koskaan.

Jännitystä kaipaavaa voi lahjoa kuumailmapallolennolla. Kuumailmapallolentoja tehdään talvellakin, joten se sopii myös ystävänpäivälahjaksi. Tyttöystävänsä voi nostaa taivaisiin Helsingissä ja Porissa. Pimeää talviaikaa voi piristää myös Kuusamon Erä-Safarin järjestämällä huskysafarilla. Safarille pääsevät osallistumaan sekä lahjan antaja että saaja, ja se sisältää koiravaljakon lisäksi moottorikelkka-ajelun.

Jos tyttöystävän juhlapäivänä tahtoo tukea rakkaansa hyvinvointia tai antaa mahdollisuuden innostua uusista asioista, voi itsestään huolta pitävälle naiselle antaa lahjaksi Helsingin Katajanokalla sijaitsevan Studio Tulijoogan Hot jooga –tutustumiskurssin tai HotStone –kuumakivihieronnan Tampereen First Floor Style & Beauty Center:ssä.

matti kivi

Matti Kivi,
Elämyslahjat.fi

Kommentoi!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s