Älä unohda nauttia ystäväporukkasi seurasta

13 Mar

Ysätäväporukassa tulee tehtyä asioita, joita ei ikinä lähtisi yksin kokeilemaan. Porukassa on turvallista ylittää itsensä, poistua mukavuusalueeltaan, ja tosi ystävien kanssa jaettu harmaa arkikin tuntuu vähän värikkäämmältä ja kevyemmältä kulkea. Ystävien tuki on korvaamaton vaikeina aikoina ja välillä meistä jokainen tahtoo muistaa lähimmäisiään lahjalla, joka välittää kiitollisuutta ja yhdistää ja tiivistää ystävyyttä entisestään.

Drinkkejä

Jos ystävien yhteinen lempiharrastus on kostea illanvietto, harrastuksesta voi muokata pykälän verran laadukkaamman helsinkiläisen Sling In Bar:n järjestämällä Drinkkikurssilla. Drinkkikurssin aikana opitaan tekemään tuttuja juomia ja halutessaan voi luoda aivan oman nimikkodrinkin. Kurssin ikäraja on 18 vuotta. Jos juomat eivät ole se merkittävin ystävyksiä yhdistävä asia, voi seurue kokoontua nauttimaan hiukan hohdokkaammasta koti-illasta. Merirosvot Juhlapalvelu saattaa rakkaimmat ystävät yhteen neljän hengen VIP illalliselle. VIP illallinen järjestetään asiakkaan kotona, ja se sisältää belgialaisella suklaalla ja eksoottisilla hedelmillä kruunatun 2-3 tunnin ruokaelämyksen, jonka aikana vieraatkin voivat harjoitella ruokasomistamista. Merirosvot Juhlapalvelu palvelee Helsingissä ja Espoossa.

Koska parhaat ystävätkin ajautuvat välillä nokkapokkaan, joskus lämminhenkinen välienselvittely on paikallaan. Kuopion Seikkailukeskus tarjoaa elämyksen, jossa puhdistetaan ilmaa Yogigassen lumisodassa. Kahdeksalle hengelle tarkoitettu lumirieha tapahtuu tuomarin ohjauksessa ja varusteet saa Seikkailukeskukselta. Liikunnallisen porukan voi myös viedä Seikkailuviikarin opastuksella Koskiretkelle Kymijoelle. Koskiretken aikana lasketaan Ahvion-, Pernoon-, ja Kultaankoski.

Pieni kilpailuhenki ei ole pahasta, mutta mahtailulle on aikansa ja paikkansa. DYNASET Offroad Areena on sille juuri oikea paikka ja 24/7 oikea aika. Sisähallissa motocrossia pääsee kokeilemaan ympäri vuoden ja rata sopii kokeneille ja kokemattomille ajajille. Jos pyörän selkään ei halua, vaihtoehtoisesti voi valita mönkijän. Tämä elämysten areena sijaitsee Ylöjärvellä ja radalle kaahaamaan voi haastaa 5-10 ystäväänsä. Antamalla elämyksellisen lahjan ystävälle osoitat, kuinka tärkeitä he ovat sinulle.

matti kivi

Matti Kivi,
Elämyslahjat.fi

Kommentoi!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s