ElämysLahjat Matkamessuilla

12 Maa

Yhä useampi suomalainen matkustaa lomallaan ulkomaille tai valitsee lomapaikakseen jonkun muun kotimaan kohteen kuin tutun kesämökin ja rantasaunan. Kokemushakuisen lomanvieton viehätys ei näytä laantumisen merkkejä, vaikka epävarma taloustilanne näkyy matkailualalla. Vuosittaisilla Matkamessuilla matkanjärjestäjät eri maista kohtaavat matkailukärpäsen puremat kuluttajat. Messuille tyypillisen hauskan oheistoiminnan ja viihteellisen ohjelman ohessa messuvieraat saavat tietoa sekä ulkomaan että kotimaan matkakohteista. Myös kansainvälisiä matkailu- ja vapaa-ajan palveluita välittävä ElämysLahjat Oy kulkee mukana Matkamessujen ihmisvilinässä.

Matkamessut 2014 järjestettiin Helsingin Messukeskuksessa 16.-19.1.2014 ja tapahtuma keräsi paikallevajaan viikon aikanahuikeat 67 000 kävijää. Saavutus on hieno siitä huolimatta, että tämän vuoden kävijämäärä jäi alle vuoden 2013 tason. ElämysLahjojen monipuolinen tarjonta sopii erityisen hyvin nykyiseen taloustilanteeseen, joka on omiaan karkottamaan epävarmat asiakkaat, sillä ElämysLahjojen kohteet antavat tismalleen sen minkä lupaavat ilman suurta riskiä yllättävistä sivukuluista. Haastattelussa Kadri Lepiku kertoo ElämysLahjat konseptista ja ElämysLahjojen laajasta valikoimasta elämyksellisiä matkakohteita kotimaan kamaralla ja ulkomailla.

Klikkaa tästä elämykselliseen haastatteluun!

matti kivi

 

Matti Kivi

ElämysLahjat.fi

Kommentoi!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s