Yritysten virkistyspäivät – elämyksellisiä ideoita

17 Huh

Lähes kaikki yritykset järjestävät työntekijöilleen virkistyspäiviä, joiden tarkoituksena on lisätä työmotivaatiota, lujittaa yhteishenkeä, ja tuoda piristystä ja vaihtelua arjen keskelle. Isommissa yrityksissä virkistyspäivään voi liittyä etukäteen suunniteltua ohjelmaa, mutta pienemmässä mittakaavassa virkistyspäivä voi olla vain firman yhteinen saunailta tai rento ilta ravintolassa. Jos olet suunnittelemassa yrityksen virkistyspäiviä, sopivia ideoita löytyy myös Elämyslahjat.fi:n tarjonnasta.

hohtokeilaus

Ryhmille sopivaa toimintaa on esimerkiksi viihdyttävä ja visuaalisesti näyttävä hohtokeilaus. Hohtokeilaus on laji, josta on helppo innostua, vaikka sitä ei olisi koskaan ennen kokeillut, ja se sopii hyvin sellaisillekin ryhmille, joihin kuuluu sekä naisia että miehiä. Harjavallassa Hiitteenharjun keilahallissa pääsee hohtokeilaamaan 8 hengen ryhmissä, eikä tähän ohjelmaan tarvita sen kummempaa valmistautumista, sillä kaikki välineet ja tarvikkeet löytyvät paikan päältä.

Yrityksen virkistyspäivä on hyvä tilaisuus päästellä höyryjä ja purkaa työstressiä, siksi monet yritykset tahtovat sisällyttää virkistyspäivään aktiviteetteja. Ryhmälle sopii ohjelmaksi vaikka kalliokiipeily, koskiretki tai karting, kunhan toiminta vie ajatukset kauas työkiireistä. Quick Race –kisa sopii niillekin, joilla ei riitä terveys tai motivaatio kiikkua valjaiden varassa tai koetella fysiikkansa rajoja. Quick Race on ajosimulaattorilla tapahtuva taitojen mittely, jossa taitavin ja nopein ralliteiden virtuoosi selviää kolmen tunnin intensiivisen kilpa-ajon jälkeen. Quick Race sopii jopa kahdenkymmenen hengen porukalle ja sopii loistavasti myös talviseen ajankohtaan.

Toinen vaihtoehto on ottaa iisisti ilman paineita tai tarvetta kilpailla paremmuudesta. Fishing Lordsin rentouttava viikonloppupaketti sisältää kaksi päivää hölläilyä hienossa hirsihuvilassa merenrannalla. Käytössä on kylpytynnyri, hyvät saunatilat, takka, ja tietenkin rentouttava ja stressitön ympäristö luonnonhelmassa.

matti kivi

Matti Kivi,

ElämysLahjat.fi

Kommentoi!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s