Top 5 hierontalahjat äitienpäiväksi

5 Tou

1.Suklaahieronta yhdistää elämän kaksi  suurta nautintoa: hieronnan ja suklaan. Suklaan hoitavat ja puhdistavat ainesosat suojaavat, silottavat, ja pehmentävät ihoa samalla, kun hieronta rentouttaa lihakset ja rauhoittaa mielen. Oli äitienpäivälahja suklaahieronta suklaamoussenaamiolla tai kääreellä, tai vaikka koko kehon suklaahoito, tämä on ehdottomasti äitienpäivän makein hierontalahja!

2. Yrttinyyttihieronta on hellävarainen hieronta lämmön- ja hellyydenkipeälle äidille. Hieronta tapahtuu 40-asteisiksi lämmitetyillä yrttinyyteillä, joiden lämpö yhdistettynä itämaiseen hierontaan on rauhoittava ja hyvää tekevä äitienpäivälahja. Harmonisen hyvänolontunteen lisäksi yrttinyyttihieronta helpottaa lihasjännitystä ja kiputiloja.

3. Samppanjahieronta on ylellinen ja äitienpäivään täydellisesti sopiva hemmetteluhetki. Samppanjahieronnassa yhdistyy luksus, ihonhoito, ja itämaiset ja länsimaiset hierontatekniikat. Ihoa hellivä ja hoitava samppanjauute on valmistettu viinirypäleensiemenöljystä ja sen terveysvaikutukset suojaavat ja kiinteyttävät ihoa.

4. Kuumakivihieronta. Monilla kivillä uskotaan olevan hyvää tekeviä vaikutuksia sekä ihmisen fyysiseen terveyteen että henkiseen hyvinvointiin, ja niitä onkin käytetty kehon ja mielen hoitamiseen jo tuhansia vuosia. Kuumakivihieronnassa hyödynnetään kivien mineraaleja ja rentouttavaa, lihasjännitystä laukaisevaa lämpöä. Tämä lämmin ja hyvää tekevä hieronta on sydämellinen ja herkkä äitienpäivälahja.

5. Intialainen päähieronta poistaa stressiä ja rauhoittaa. Tuhansia vuosia vanha intialainen päähieronta keskittyy pään ja hartiaseudun alueelle ja sopii lahjaksi jokaiselle äidille ikään tai terveydentilaan katsomatta. Tämä hoito on täysin turvallinen ja helpottaa stressin lisäksi särkyjä ja kiputiloja, ja vilkastuttaa aineenvaihduntaa.

Jos kiinnostus heräsi, voit mennä tutustumaan lisää edellä mainittuihin äitienpäivälahjoihin ElämysLahjojen sivuilta.

matti kivi

Matti Kivi,

ElämysLahjat.fi

Kommentoi!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s