Millainen äitienpäivälahja sopii juuri omalle äidillesi?

6 Tou

Äideille tehdyn kyselyn mukaan äitien omat lahjatoiveet ovat vaatimattomia ja arkisia: yhteistä aikaa perheen kanssa, apua kotitöihin, lasten tekemä kortti ja valmiiksi keitetty aamukahvi. Se, mitä äidit itse eniten toivovat, ei kuitenkaan tunnu riittävältä. Pitäisi antaa vielä jotain muuta, jotain sellaista, mistä äiti varmasti ymmärtää, kuinka paljon häntä rakastetaan. Välittämistä ja rakkautta osoitetaankin herkillä ja hyvää tekevillä lahjoilla, kuten terveys- ja kauneushoidoilla ja kylpylämatkoilla. Mikäpä sen ihanampaa kuin rentoutua suklaahieronnassa tai antaa mielen levätä ihanassa porekylvyssä tai jalkahoidossa.

Omaa aikaa ja pientä luksusta kaipaavaa äitiä voi ilahduttaa Beauty Speckin Marilyn Monroe –hemmottelupaketilla. Puolentoista tunnin aikana äiti saa nauttia shampanjaporekylvystä ja kauneushoidoista, ja pääsee kokeilemaan miltä tuntuu neulattomalla mesoterapia -menetelmällä suoritettu kasvohoito. Lisäksi äidin vatsaa hellitään raikkaalla samppanjasorbetilla ja lasillisella kuohuvaa.

Monelle suomalaiselle Tibetan Sound Massage –hieronta on täysin vieras uutuus, vaikka todellisuudessa sen juuret ulottuvat yli 3900 vuoden päähän tiibetiläiseen lääketieteeseen. Tibetan Sound Massage tuottaa puhdasta nautintoa, mutta antaa myös lisää energiaa, poistaa kehon haitta-aineita ja syventää unta. Täydellinen äitienpäivälahja arjen uuvuttamalle äidille!

äitienpäivä_2014

New Born –kuvaus studiolla on ihana äitienpäivälahja tuoreelle äidille ja jättää kuvankauniin muiston tästä naisen elämän mullistavimmasta elämänvaiheesta. Vauvakuvaus toteutetaan tähän tarkoitukseen suunnitellussa studioympäristössä, vauvojen ja lasten kuvaamiseen erikoistuneen ammattilaiskuvaajan toimesta, ja siitä saa muistoksi täydellisen vauvakuvan, jonka suunnitteluun ja teemaan äiti itse pääsee vaikuttamaan.

Arkeen hukkunut äiti voi kaivata sisäistä rauhaa ja vastauksia, joita löytää vain tutkimalla itseään. Itsetutkiskelussa auttaa Löydä Oma Elämäntehtäväsi –valmennus, joka sopii erityisesti niille äideille, joiden lapset ovat jo kasvaneet ja aloittelevat omaa elämäänsä. Usein tämä elämänvaihe herättää äidissä kysymyksiä ja epätietoutta elämän suunnasta. Oivalluksiin ja elämästä nauttimiseen kannustava kurssi voi olla ensimmäinen askel kohti oman itsensä ja elämänilon löytämistä.

Jos äidin elämä näyttää jumittuneen uomiinsa, on piristävän äitienpäivälahjan aika. Jos et ole varma äidin kokeilunhalun rajoista, kannattaa valita lahja, joka on kaunis, mutta silti vaikuttava. Tällainen äitienpäivälahja voi olla vaikka Nordic Avian lennätys pienkoneella. Tämä kolmelle hengelle tarkoitettu elämys on ihana äitienpäivälahja koko perheelle tai äidille ja hänen lähimmille ystävilleen. Sykähdyttävä lento on ikimuistoinen kokemus ja hauska tapa ottaa välimatkaa arkisiin kuvioihin.

Tutustu edellä esiteltyihin äitienpäivälahjaideoihin ElämysLahjojen sivuilta.

matti kivi

Matti Kivi,

ElämysLahjat.fi

Kommentoi!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s