Äitienpäivälahjaideoita, esittelyssä 25 elämystä naiselle -paketti

8 Tou

Elämyslahjojen 25 elämystä naiselle -paketti on sekoitus äitienpäivän suosituimmista lahjaideoita samassa paketissa. Paketti on täynnä toinen toistaan ihanampia hemmotteluhoitoja, kauneutta, luovuutta, ja toimintaa – ja kaikista vaihtoehdoista äiti saa itse valita mieleisensä. Tämä äitienpäivälahja tekee lahjanvalinnasta helpompaa kuin ennen.

Koska äitienpäivä on samalla täydellisten naisten päivä, on se hyvä syy antaa äidille kallisarvoista omaa aikaa ja tilaisuuden keskittyä omaan hyvinvointiinsa ja naiseuteensa. Tähän tarkoitukseen 25 elämystä naiselle -paketti sisältää kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyviä vaihtoehtoja, kuten Meikkikoulun, ja ammattilaisen tekemän päivämeikin. Perinteisten hierontojen ja jalka- ja kasvohoitojen rinnalla on virkistäviä, ja vähän erilaisia vaihtoehtoja, kuten elämyksellinen ja hauska Dr.Fish-kalapedikyyri ja samettisenpehmeä suklaakasvohoito. Kokonaisvaltaiseen Merenneitohoitoon kuuluu kauneushoitojen lisäksi aromaattinen porekylpy ja vatsaa hellivä merellinen salaatti.

äitienpäivälahjat

Jos äitienpäivälahjan valinnassa suurin ongelma on se, ettei tiedä toivooko äiti enemmän hemmottelua vai toimintaa, 25 elämystä naiselle ratkaisee tämänkin ongelmaan. Paketin toiminnallisia ja luovia äitienpäivälahjoja edustavat kahden tunnin ratsastusretki maastossa ja vauhdikas Bodyboarding tai Flowboarding kokeilu, johon voi lähteä yhdessä ystävän tai vaikka oman puolison kanssa. Luovalle ja taiteelliselle äidille sopii Bianco Blu:n Lasinpuhalluskurssi, jonka aikana äiti pääsee itse työstämään lasiesinettä tällä ikivanhalla lasinmuokkaustekniikalla.

25 elämystä naiselle on mahtava yllätys ja varma äitienpäivälahja, joka ilahduttaa jokaista äitiä. Lahjan voi tilata eLahjana sähköpostiin, perinteisesti postitse tai nopeasti kuriirilla, jolloin lahjakortti on perillä jo seuraavana päivänä. ElämysLahjojen sivuilta vois tutustua myös muihin äitienpäivälahjavaihtoehtoihin.

matti kivi

Matti Kivi,

ElämysLahjat.fi

Kommentoi!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s