Viime hetken äitienpäivälahjavinkit

9 Tou

Paras äitienpäivälahja löytyy uusista aromeista, elämyksistä, ja virkistävistä kokemuksista. Tällaisia lahjoja ovat minikurssit, herkulliset kulinaristiset kokeilut, ja ikimuistoiset elämykset.

Viinikurssi sopii viineistä ja ruuasta kiinnostuneelle tai muuten vaan laatutietoiselle äidille. Pari tuntia kestävän viinikurssin aikana opitaan perusasiat viinistä ja viininvalmistuksesta, maistellaan erilaisia viinejä, ja annetaan vinkkejä viinin ja ruuan yhdistämiseen. Viinikurssi on hyödyllinen ja hauska vaihtoehto koruille ja suklaarasioille.

Suklaatyöpajassa sukelletaan suklaanvalmistuksen makeaan maailmaan. Tämä on herkkusuiden ja kotikondiittoreiden toivelahja, eikä yhtään huono idea makeannälkäisille lapsillekaan, sillä suklaatyöpajaan voi äidin lisäksi osallistua vaikka koko perhe. Minikurssin aikana opitaan kaikki tarpeellinen raakasuklaan valmistuksesta ja päästään itse kokeilemaan tämän suussasulavan herkun valmistusta.

äitienpäivälahja

Kokkauskurssi meren äärellä on Merirosvot Juhlapalvelun merellinen gourmet-elämys, jossa paitsi kokataan myös tutustutaan erilaisiin ruuanvalmistus -tekniikoihin ja ruokasomistelun saloihin. Kolmen tunnin kurssin aikana valmistetut herkut nautitaan Villa Åkerblomin kauniissa merimaisemissa.

Salsakurssi on hauska ja liikunnallinen lahja, joka saa äidin lanteet keinumaan ja sydämen sykkimään kuumien kuubalaisten rytmien tahtiin. Tämä äitienpäivälahja sopii hyvin aloittelijalle, mutta myös lajin harrastajalle, joka tahtoo hioa taitojaan ja oppia lisää. Ja mikä parasta, tämänkin aistikkaan äitienpäivälahjan voi jakaa oman puolison tai ystävän kanssa.

Kuumailmapallolento on upea kokemus ja mieleenpainuva äitienpäivälahja, joka hiljentää ja sykähdyttää. Kuumailmapallolennon voi antaa vain äidille tai lähteä itse äidin seuraksi nauttimaan upeasta hetkestä suuren kuumailmapallon lipuessa hiljalleen sinisen taivaankannen alla. Vaihtoehtona myös VIP-lento kahdelle.

matti kivi

Matti Kivi,

ElämysLahjat.fi

Kommentoi!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s