Ylioppilasjuhlat lähestyvät – ovatko ylioppilaslahjat valmiina?

26 Tou

Ylioppilasjuhliin kuuluvat oleellisena osana kukitus ja ylioppilaslahjat, joista yleisimpiä ovat kummeilta tai vanhemmilta tulevat korut ja rahalahjat. Näiden lisäksi ylioppilasta voi muistaa lahjakortilla tai hyödyllisillä tarvehankinnoilla. Nykyään ylioppilaslahjat eivät aina seuraa vanhoja tapoja, siksi myös rennot ja viihteelliset ylioppilaslahjat ovat tulleet perinteiden rinnalle. Vähemmän muodollisena ylioppilaslahjana voi antaa villin elämyksen, hauskan hetken ystäväporukassa, tai vaikka lahjakortin kauneushoitoon. Elämyslahjojen valikoimista löytää sopivan ylioppilaslahjan oli saajana sitten tyttö- tai poikaystävä, kummilapsi, rakas ystävä, tai oma lapsi.

Ylioppilaslakki

Ylioppilaslahjan ei tarvitse olla niin vakava ja muodollinen, ei edes silloin, kun se tulee omilta vanhemmilta, mutta erityisesti ystävät haluavat muistaa ylioppilasta jollain aivan muulla kuin astioilla tai kukkamaljakoilla. Opiskelun jälkeen nuori kaipaa vapautta ja rentoutumista – ja tietenkin omaa aikaa parhaiden ystävien kanssa. Ystävän ylioppilaslahja ystävälle saa olla odottamaton ja yllättävä, kuten hulvattoman hauska 2-4 hengen banaaniveneajelu Saimaan tai Vuoksen rannoilla, vauhdikas vesilautailu-kokeilu kahdelle tai yhteistä aikaa Peli-Bunkkerin Megazone-areenalla.

Elämyslahjoilta löytyy paljon lyhytkursseja, joiden aikana ylioppilas voi rankan pänttäämisen sijaan pitää hauskaa. Hyvä ylioppilaslahja 18-vuotta täyttäneelle on Sling In Bar:in Drinkkikurssi tai tuoreen ylioppilaan voi yllättää lentoelämyksellä antamalla ylioppilaslahjaksi Kevytilmailun tutustumiskurssin, johon sisältyy teorian lisäksi lentoaikaa opettajan ohjauksessa. Beauty Speckin Luksushemmotteluhoito tai kahden hengen Kevätlomapaketti Pärnussa sopii ylioppilaslahjaksi poika- tai tyttöystävälle.

ylioppilasjuhlat

Elämyslahjojen lahjakortti on ylioppilaslahja, joka käy aivan jokaiselle. Yhdellä lahjakortilla on yli 700 upeaa elämystä ympäri Suomea niskavillat nostattavasta Surmanhypystä ja tandemhypystä kiehtoviin luontoelämyksiin, hauskoihin kursseihin ja minilomiin, seikkailupuistopaketteihin ja toinen toistaan ihanampiin kauneushoitoihin ja hierontoihin. Elämyslahjojen lahjakortin voi valita haluamalleen summalle aina 20 eurosta tuhanteen euroon asti. Kortin saa perinteisesti postitse tai sähköisessä muodossa sähköpostiin. Tämä ylioppilaslahja sopii myös kaukana asuvalle sukulaislapselle, jonka juhliin ei itse pääse osallistumaan.

matti kivi

Matti Kivi,

ElämysLahjat.fi

Kommentoi!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s