Herkuttelua taivaissa – Dinner in the Sky Suomi

16 Kes

Belgialaisen yrittäjän, David Ghyselsin kehittelemä Dinner in the Sky on kansainvälisesti suuren suosion saavuttanut ravintolakonsepti, joka kiertää ympäri maailmaa tarjoamassa elämyksellisiä ruokailukokemuksia korkealla maanpinnan yläpuolella. Ravintolalavalla 50m korkeudessa tarjoiltu huippukokkien valmistama päivällinen on mykistävä tapa tarkkailla kaupungin elämää ja yhdistää kulinaristiseen nautintoon visuaalista näyttävyyttä ja sellaista elämyksellisyyttä, jota ei mikään muu ravintola tarjoa. Dinner in the Sky on saanut ansaittua huomiota ympäri maailmaa, eikä ihme, että se on kuuluisan talouslehti Forbesin tekemän listauksen mukaan yksi maailman kymmenestä kekseliäimmistä ravintolakonsepteista.

dinner in the sky

Dinner in the Sky –ravintolaelämys tapahtuu tarkoitukseen suunnitellun lavan päällä, johon istuimet ja pöydät on tukevasti kiinnitetty. Lava nostetaan asiakkaineen ja kokkeineen yläilmoihin suurella nosturilla. Vaikka hitaasti kohti taivasta kohoava ravintolalava ei tuo mieleen maailmanpyörää tai kohti surmansyöksyä nitkuttavaa vuoristoradan junaa, on nousu 50 metrin korkeuteen oma vahva elämyksensä, jonka aikana vieraat näkevät kaupungin täysin uudella tavalla. Ympärille piirtyy kauas horisonttiin jatkuva rakennusten ja kattojen kulmikas kavalkadi, jonka lomaan katoavilla kaduilla ihmiset kulkevat pieninä kuin muurahaiset.

Ainoa tapa kokeilla miltä laadukas viini ja täydellinen ateria maistuu raikkaassa ulkoilmassa, kun itse istuu tyhjän päälle kiinnitetyllä ravintolatuolilla kattojen yläpuolella, on varata paikka Dinner in the Sky -taivasravintolasta. Herkullinen neljän ruokalajin päivällinen valmistuu asiakkaiden silmien edessä maailmanluokan Michelin-kokkien taitavissa käsissä. Aterian aikana tarjoillaan lasillinen laadukasta viiniä ja ateriaa edeltää ruokahalua kiihottava aperitiivi. Kokonaisuutena Dinner in the Sky on aisteja stimuloiva kokemus, upealla tavalla toteutettu urbaani piknik, jonka jakaa mielellään ystävän kanssa ja kokee heti uudelleen. Suomessa tähän on mahdollisuus Helsingissä rajattuna aikana kesä- ja elokuussa, ja Tampereella heinä-elokuun vaihteessa. Varaukset on tehtävä jo aikaisin keväällä, sillä tähän maisemaravintolaan on rajallisesti vapaita paikkoja.

matti kivi

Matti Kivi,

ElämysLahjat.fi

Kommentoi!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s