Uusi sarjakuva ulkona – ElämysMiehen seikkalut Vol. 1

12 syys

ElämysLahjoilla on siirrytty sarjakuvan maailman. ElämysMiehen seikkalut on ainakin aluksi kuukausittain ilmestyvä sarjakuva, jossa arjen sankari ElämysMies taistelee tavaran paljoutta vastaan. Tämän jakson julkaisu on tosin hieman myöhässä, koska helteet ovat jo helpottaneet ja syksy on laskeutunut.

Elämysmies

Mitä tapahtuu ensi jaksossa? Miten ElämysMies selättää syksyn vai kohtaako hän odottamattomia ongelmia? Se selviää lähiaikona. Seuraava jaksoa odotellessa voi käydä tsekkaamassa ElämysLahjojen nettisivuilta kuukauden elämyksen, joka on alennuksessa.

matti kivi

Matti Kivi,

ElämysLahjat.fi

Kommentoi!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s