Helmistä on moneksi – Pearly Parrotin yksilölliset lahjat

12 Mar

Korulahja tuo saajalleen iloa ja kauneutta. Kuinka paljon iloa se toisi, jos se olisikin aivan yksilöllinen, eikä kuitenkaan hinnaltaan pilvissä? Kantajansa näköinen, ehkä itse valituista väreistä ja muodoista?

Koruliike Pearly Parrot on makeanveden ja meriveden helmikoruihin erikoistunut pikkuruinen liike Helsingin Etu-Töölössä. Kaikki helmikorut – kaulanauhat, rannekorut, korvakorut, riipukset – ovat omaa suunnittelua ja käsintehtyjä. Helminauhat solmitaan perinteisellä solmintamenetelmällä, jolloin niistä tulee kauniita, laadukkaita ja kestäviä. Lukko-osat ovat hopeaa. Monet koruista ovat yksittäiskappaletta, joten samanlaista ei aivan helposti kadulla tule vastaan.

Helmivalikoima

Helmikorun ei todellakaan tarvitse olla perinteinen valkoinen, ellei sellaista halua. Värihelmistä saa mitä ihanimpia, käyttäjän omiin väreihin sopivia koruja, jotka ovat aina muodissa. Helmikoru on aina käyttökoru, helmet pitävät ihokosketuksesta eikä niitä pidä unohtaa laatikon pohjalle, jossa ne ajan mittaan kuivuvat ja haurastuvat.

HelmiavainkaulanauhaHelmi on mahtava korumateriaali, kokonaan luonnontuote ja pinnaltaan, muodoltaan, väriltään ja tunnultaan aivan ainutlaatuinen. Kauniisti suunniteltu ja solmittu nauha heijastelee värejä ja sävyjä valon mukaan, ja sopii moniin tilaisuuksiin, arkeen ja juhlaan.

Esimerkiksi avainkaulanauhat, jotka punotaan makeanveden helmiin ja ehkä sekaan sommitelmaan hieman kristalleja, ovat käyttökoruja parhaimmillaan – juuri muuta korua ei tarvitse työpäivään.

Rannekorut ovat edullisia ja niitä voi olla useita värejä, joista on helppo valita asuun sopiva.

PearlyParrot helmikaulakoruPearlyParrot helmikorvikset

Lisäksi myynnissä on hopeakoruja, kuten suomalaisia Lisa Vitali – ja Paletti-korusarjoja, sekä naisten, lasten ja miesten rannekelloja ja aivan erityisen laadukkaita italialaisia Carbotti-merkkikäsilaukkuja, lompakoita, korurasioita ja muuta ihanaa ja saajaa ilahduttavaa.

Koruja myydään kivijalkakaupan lisäksi verkkokaupassa pearlyparrot.fi . Nettisivuilta löytyy myös paljon tietoa helmistä sekä paljon kuvia tuotteista, tutustu myös Kivijalasta kurkkija –blogiin!

Pearly Parrot arvostaa luovuutta, iloisuutta ja arjen positiivista asennetta, ja nämä elementit näkyvät myös koruissamme.

Tervetuloa ostoksille!

 

Koruliike Pearly Parrot

050 414 3791
http://www.pearlyparrot.fi
http://www.facebook.com/pearlyparrot

Kommentoi!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s