Mitä joululahjaksi lemmikille?

1 Jou

Pienet ja vähän isommatkin koirat tarvitsevat lämmikettä kylmillä keleillä ulkoillessaan. NaNilta saat Suomessa suunnitellut ja valmistetut tarvikkeet lahjaksi omalle tai tuttavan koiralle!

Tämän syksyn uutuus, sadetakki, sopii käyttöön myös kylmemmille ulkoilukeleille, koska siinä on lämmin fleecevuori. Tuisku-takki on väriltään viileän turkoosi ja Kipinä tulisen punainen. Takki on koirien suosikki, sillä se on pehmeä ja kahisematon, se on helppo pukea päälle, eikä se haittaa koiran liikkumista. Takin materiaalivalinnat ovat ekologisia: takki on tehty kotimaisen ulkoiluvaatevalmistajan ylijäämäkankaasta, joka on täysin vedenpitävää mutta silti hengittävää.

Sadetakki

Kunnon talvikeleille kannattaa valita villakangastakki, jota löytyy myös kahdessa eri värissä. Villakangastakissa samoin kuin sadetakissa on mukana heijastimet, jotta koira näkyy paremmin liikenteessä. Takeissa on myös aukotus niskassa talutushihnalle. Kun oikein pakastaa, voi takin alle vielä pukea fleecepaidan tai jopa neuleen lisälämpöä tuomaan.

Villakangastakki ja tossutNeule

NaNilta saa fleecepaitoja monessa eri värissä. Lämpöinen koiran neulepaita on ihanan värikäs, ja se on kotimaista käsityötä. Neuleen lanka on kehrätty suomenlampaan villasta, ja se on hieman vettä hylkivää sen sisältämän lanoliinin ansiosta.

Lahjaksi Fleecepaita

Varsinkin pienimmät tassut saattavat tarvita suojaa talvisin kylmyyttä ja hiekoitusmursketta vastaan. Viima-tossut ovat pehmeää fleeceä, ja ne on helppo kiristää koiran jalkaan sopivaksi, jotta ne pysyvät hyvin kyydissä vauhdikkaassakin menossa. Myös tossuissa on heijastimet.

Kaikki NaNin tuotteet on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Oikean koon löytäminen on helppoa, sillä koon valintaa varten täytyy tietää vain koiran paino. NaNilta löytyy sopivia tuotteita 1–9,5 kg painaville koirille rodusta riippumatta.

Kaikkia tuotteita voi tilata suoraan NaNin verkkokaupasta http://www.nani.fi.

 

NaNi Group Oy

 

Kommentoi!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s