Joulun parhaat lahjat kauneushoitolasta

8 Jou

Beauty Studio Annan vinkit pukinkonttiin

Hei olen Anna, kosmetologi Salosta. Kauneushoitolastani Beauty Studio Annasta saa monipuolisesti kauneudenhoitoalan palveluita ja tuotteita. Olen toiminut kauneushoitolayrittäjänä vuodesta 2011. Opiskelin kosmetologiksi Turun ammatti-instituutissa ja sen lisäksi olen suorittanut ripsien pidennys- ja rakennekynsikoulutukset. Pyrin myös päivittämään tietojani erilaisissa kosmetologeille suunnatuissa koulutustapahtumissa. Hoitolaani ovat tervetulleita kaikenlaiset ihmiset ja hoitolani palveluista löytyykin sopivia vaihtoehtoja erilaisiin budjetteihin.

Lahjakortti

Läheiselle lahjaksi hemmottelua ja hyvää oloa

Nykyisin etenkin naiset toivovat usein lahjaksi hemmottelevia lahjakortteja kaikenlaisen turhan tavaran tilalle. Lahjakortteihin valitaan usein sellaisia hoitoja, joita ihmiset haluavat, mutta eivät osta itse. Tällainen lahja on hyvä lahja, jossa on ajateltu lahjan saajaa ja josta lahjan saaja varmasti nauttii. Minun suositukseni tämän joulun ihanimmaksi lahjaksi on hemmotteleva Polynesia Spa -vartalohoito, jossa tehdään kokovartalon hieronta lämpimillä nyyteillä ja ihanan tuoksuisilla öljyillä. Myös kasvohoito pitkän hieronnan kanssa on suosittu lahjavaihtoehto.

Vartalohoito

Miehet arvostavat usein käytännöllisyyttä hemmottelevia hoitoja naisia enemmän, joten miehelle hyviä lahjoja ovat esimerkiksi jalkahoito sekä tehokas puhdistava kasvohoito.

Mikäli sopivan hoidon valitseminen on hankalaa, voi ostaa avoimen lahjakortin haluamalleen summalle, jolloin lahjan saaja voi itse valita millaiseen hoitoon haluaa tulla. Kauneushoitolasta saa lahjakorttien lisäksi myös ihania tuotepakkauksia.

LahjapakkausLahjapakkaus

Lisää hemmottelevia joululahjaideoita löydät verkkosivuiltani.

Ihanaa joulunodotusta kaikille!

 

Kauneushoitola Beauty Studio Anna

044 7223360
http://www.beautystudioanna.fi
http://www.facebook.com/beautystudioanna?fref=ts

 

Kommentoi!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s