Joululahjaksi vanhat klassikot tai uudet hitit

10 Jou

Joulun lähestymisen huomaa postiluukusta tulevien mainoslehtisten määrän lisääntymisestä. Joulun alla kohderyhmänä ovat kaikki, ennen kaikkea kuitenkin lapsiperheet. Televisiossa pyörii lelumainos lelumainoksen perään juuri sopivasti silloin, kun perheen pienet murut ovat vielä hereillä tai valmistautumassa nukkumaanmenoon. Mummit ja kummit, vanhemmat ja naapurit ovat taas päät pyörällä miettimässä: ”mitä hankkia joululahjaksi tänä vuonna?”.

Pehmoleluja lahjaksiLammaspehmolelu lahjaksi

Casagranden leluliike on ollut Turun keskustassa samalla kadulla ja samassa talossa vuodesta 1930 asti. Eteisen tuulikaapissa havisee historia, kun vitriinin täyttävät entisaikojen lelut, sellaiset, joilla mummi ja pappa aikoinaan leikkivät. Leluliikkeen alakerrassa on myös lelumuseo, johon Renato Casagranden harrastus on saatu esille. Täältä löytyvät entisaikojen nuket, keinuhevoset, peltiautot, pelit, nukkekodit ja paljon paljon muuta mielenkiintoista nähtävää.

Uusi leluauto lahjaksiKlassikkolelu lahjaksi

Perinteisen lelukaupan hyllyltä löytyvät toki uusimmat pelit ja lelut, mutta sen lisäksi meiltä löytyy myös klassikkoleluja. Ja mikä parasta, leluliikkeessä palvelevat pitkän linjan kauppias, hänen tyttärensä sekä ammattitaitoiset myyjät. Täällä asiakas kohtaa myyjän, jolta saa apua, neuvoa ja vinkkejä. Liikkeessä kohtaat aina myyjän, joka on valmis auttamaan. Täällä on aikaa pohtia minkälainen lelu sopii kenellekin, vaikka et itse tietäisi ollenkaan, mitä olet hankkimassa. Leluliikkeen tavoite on tarjota asiakkailleen laaja ja erilainen valikoima leluja – leluja, joita ei löydy joka liikkeestä. Lisäksi henkilökohtainen palvelu ja paketointi ovat meille itsestäänselvyys.

Leluliike Casagranden henkilökunta

Hauskaa ja mielikuvituksellista joulunodotusta ja tervetuloa meille!

 

Leluliike Casagrande
http://www.casagrande.fi/etusivu.html

Kuvat: Rabbit Photography Oy

 

Kommentoi!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s