Anun kokemuksia äitienpäivästä

8 Huh

äitienpäivä

Äitienpäivä lähestyessä isät ja lapset miettivät, mitä antaisivat äitienpäivälahjaksi. Kukkia, yöpaita vai kirja? Äidiltä itseltä kysyttäessä, saadaan vastaus; ”en tarvitse mitään”. Nämä ihmetyttävät minua. Jos äitiä ei muista äitienpäivänä, hän pettyy. Jos ostaa kirjan tai yöpaidan, ne ovat kuitenkin vääränlaisia. Kukat, nämä perinteiset kunnioittamisen tuotteet, ovat ihan kivoja, mutta kuihtuvat nopeasti.

Onnekseni, erilaiset elämykset ovat vuosi vuodelta yleistymässä ja ovat myös äitien suosiossa. Millainen elämys olisi sitten äidille hyvä? Erityisesti kaikki, joka auttaa äitiä itse voimaan hyvin, jaksamaan arkea ja tuomaan vaihtelua. Mielellään myös ikimuistoinen. Luksus hieronta varmasti piristää, uusien taitojen hankkiminen virkistää ja ravintolapalvelut perheen kanssa tuovat yhteistä laatuaikaa.

äitienpäivälahjat

SUP-melontaseikkailu tai illallinen perheen kesken, puutarhuri kotiin neuvomaan ja luomaan upeaa pihaa, muistoihin jäävä pinup- tai perhekuvaus studiolla, ylellinen hieronta, hemmotteleva jalkahoito, ainutlaatuinen kuumailmapallolento korkeuksissa, rentouttava hot jooga tuomaan uusia taitoja, luksushoito irrottamaan äidit arjesta vai veisitkö äidit katselemaan karhuja iltaisin. Vaihtoehtoja olisi vaikka kuinka, mitä sinä tarjoat?

Äitienpäivän tärkein tarkoitus on kuitenkin kunnioittaa ja muistaa äitiä – elämäsi tärkeintä ihmistä, jota ilman sinua ei olisi. Tämän vuoksi äitisi ansaitseekin vain parasta, valitse siis äitienpäivälahja, jota äitisi todella arvostaa ja josta nauttii. Samalla tulee muistaa se, että äiti on se, joka huolehtii meistä vuoden jokaisena päivä. Huolehditaan mekin siis äidistä ja hänen hyvinvoinnista. Tässä kaikessa voimme auttaa sinua, päätös kuitenkin pitää sinun tehdä itse, koska vain sinä pystyt tarjoamaan äidillesi parasta.

Aloitetaanko siis yhdessä tekemään äidillesi elämänsä, syntymäsi jälkeen, paras päivä? Nyt on sen aika!

Anu Jokela

Anu Jokela, elämyskirjoittaja

Kommentoi!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s