Top 5 joululahjat vuodelle 2016

23 Mar

2016 saatetaan muistaa vuotena, jona tapahtui paljon merkittäviä asioita; tänä vuonna on mm. rämmitty läpi USAn presidentinvaalien ja Brittien Brexit-äänestyksen. Tämän lisäksi olemme seuranneet Rio de Janeiron olympialaisia, lähettäneet ensimmäisen aurinkovoimalla toimivan lentoaluksen kiertämään Maata ja ilmeisesti myös kaikkien aikojen viimeinen uusi videonauhuri valmistettiin heinäkuussa Japanissa.

 

Voisiko 2016 olla myös vuosi jonka muistat parhaimmasta joululahjasta?

 

Otin tehtäväkseni löytää parhaimmat (ja ehkä yllättävimmät) joululahjaideat vuodelle 2016.

Here it goes: TOP 5 joululahjat täysin subjektiivisella valinnalla. Nämä eivät ole missään paremmuusjärjestyksessä.

 

  1. Trampoliinipuisto

Ison lätäkön toisella puolella jenkeissä on jo nähty uusien liikuntamuotojen hehkutusta mm. trampoliinipuiston muodossa, jossa sykkeet nousevat vähintään yhtä korkealle kuin itse hyppijä! 2800 neliömetriä ”pomppulinnaa” on vapaana temmeltäväksesi erilaisten ja eritasoisten alustojen ja esteiden kanssa. Pelkän pomppimisen lisäksi voit koittaa polttopalloa trampoliineilla, koripalloa, gladiaattorimaisia pukkitappeluita ja paljon muuta!

top 5 joululahjat naiselle

 

  1. Rentoutuskellunta

 

Rentoutuskellunta on mainio joululahja henkilölle, joka ehkä kärsii arjen stressistä ja kotoa on vaikea löytää hiljaista hetkeä. Rentoutuskellunnassa kellutaan ihonlämpöisessä vedessä, jolloin pikkuhiljaa hämärtyy raja siitä, mihin oma keho päättyy ja mistä vesi alkaa. Elämys ei vaadi minkäänlaista osaamista ja pyyhkeetkin saa paikan päältä. Kelluntatankki on alun perin kehitetty vuosikymmeniä sitten aivotutkimuksen apuvälineeksi ja täydellisen rauhoittumisen tilan saavuttaessa voi kokemus tuntua jopa hieman mystiseltä.

rentoutuskellunta

 

  1. Aikuiseen makuun: Wine in the Dark

Wine in the Dark mukailee huippusuosittua Illallinen Pimeässä – elämystä, mutta tällä kertaa pääosassa ovat pelkät viinit. Elämyksessä pääset ehkäpä syventämään jo olemassa olevaa hyvää viinituntemustasi ilman näköaistia, tai saat ensikokemuksen laadukkaista viineistä ja niiden eroista. Tastingissä pääset maistamaan 6:tta erilaista viiniä sekä valoisassa, että pilkkopimeässä.

joululahja naiselle

 

  1. Koko perheelle: Prison Break huonepakopeli

Tämä huonepakopeli on tarkoitettu 4-6 hengelle ja sopii mainiosti koko perheen yhdessä vietettäväksi joululahjaksi, tai vaikkapa sisarusporukan laatuajaksi. Teillä on 60 minuuttia aikaa murtautua ulos sellistä kätköjä löytämällä ja ratkaisemalla arvoituksia.

joululahjat naisille

  1. Illallinen Tallinan televisiotornissa

Täydellinen päiväbreikki lyhyelle lomalle lammikon toiselle puolelle, tai osaksi parin päivän minilomaa Tallinnassa. N. 300m korkeasta televisiotornista aukeaa upeat näkymät ympärillesi ja saat samalla herkutella 3 ruokalajin illallisella.

joululahjaideoita naiselle

Sieltä se joka vuotinen joulu taas lähestyy.

netta

Netta, elämyskirjoittaja

Kommentoi!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s