Joulun uutuuselämykset – poimi täältä mielenkiintoisimmat

21 Mar

joululahjat

 

Vältä joulustressi – älä jätä lahjojen hankintaa viimetippaan! Tässä tulevat joulun 2017 uutuuselämykset.

Miksi antaa joululahjaksi uutuuselämys?

  • Elämys ei jää lahjansaajan hyllyyn pölyttymään eikä päädy tammikuun kirppispöytään.
  • Aineeton elämys on ekologinen valinta.
  • ”Ei” persoonattomille konvehtirasioille – laajasta uutuustarjonnasta löytyy varmasti elämys jokaisen lahjansaajan makuun.
  • Uutuuselämys on nimensä mukaisesti uusi – lahjansaaja tuskin on kokeillut elämystä tai edes tullut miettineeksi sitä.
  • Ei kauppakeskuksissa hikoilua – voit tilata lahjan mukavasti kotoa käsin ja elämyslahjakortti toimitetaan postitse tai sähköpostitse sinulle tai suoraan lahjansaajalle.

Tässä artikkelissa esitellään mielenkiintoisia poimintoja joulun 2017 uutuuselämyksistä. Monipuolisesta joukosta löytyy ideoita niin hurjapäille, herkuttelijoille kuin rentoutujillekin.

Vauhtia ja vaarattomia tilanteita

Joulun 2017 uutuuselämyksissä on kunnostauduttu vauhdikkaiden vesielämysten saralla. Tarjonnasta löytyy niin wakeboardingia, flyboardingia kuin vesijetillä ajelua. Vesielämysten lisäksi karting ja benjihyppy kuuluvat luonnollisesti hurjapäiden elämyksiin.

Turvallisesti vesillä

Uudet vesielämykset eivät ole rajoittuneet ainoastaan vauhdikkaisiin elämyksiin, vaan tarjontaa löytyy myös rauhallisemmasta menosta pitäville: SUP-lautailua, purjehdusretkiä ja illallisristeilyjä. Lämpimällä kaudella järjestettävän vesielämyslahjan avulla voi lahjan saaja luoda katseen tulevaan kesään, mikä auttaa jaksamaan läpi kylmän talven.

Vähän erikoisempia herkutteluelämyksiä

Uutuuksien listalle on päätynyt iloisia yllätyksiä, nimittäin perusillallisista poikkeavia herkutteluelämyksiä. Läheisen voi yllättää muun muassa lupauksella retkestä historialliseen Suomenlinnaan picnic-eväineen. Eikä eväskorista todellakaan löydy valmislihapullia ja pillimehua. Nestemäisistä herkuista nauttivalle puolestaan sopii Gin & Tonic -oppitunti. Vielä erikoisemman herkkuelämyksen tarjoaa ChiliWings-maistelu Hothot-Superhot, joka on osuva lahja kaveriporukan kovimmalle uhoajalle. Saako hän alas 16 superhottia kanansiipeä ja harteilleen SuperCool-tittelin?

Hemmottelu tuo valonpilkahduksen pimeään talveen

Hemmotteluhoitoja ei kannata unohtaa pukin kontista, sillä mikä olisi parempi idea kuin antaa lahjaksi rentouttava hoito keskellä kylmää talvea. Joulun uutuuselämyksistä löytyy runsaasti perinteisiä hemmotteluja kasvohoidoista hierontaan ja myös mielenkiintoisia tulokkaita. Kuinka moni on saanut lahjaksi henkilökohtaisen kauneuskonsultin? Entä löytyykö läheisistäsi se tyyppi, joka aina joulun jälkeen hurahtaa painon pudottamiseen? Hänelle saattaisi sopia Vacu-alipainehoitopaketti, joka polttaa rasvaa ilman rehkimistä. Tosin suosittelen antamaan painonpudottamislahjoja vain omalla vastuulla ;)

Yhteistä aikaa pelien ja mysteerien parissa

Yhdessäolo on paras lahja, jonka voi antaa. Uudet peli- ja mysteerielämykset tarjoavat hauskaa tekemistä isollekin porukalle. Mikä uutuuselämys sopii teidän kaveriporukallenne: tosielämän Hunger Games laseraseineen ja jousipyssyineen, mysteerin ratkominen legendaarisessa Hervannassa vai virtuaalitodellisuuteen hyppääminen?

 

Toivottavasti näistä ideoista löytyy täytettä pukinkonttiin. Toivotamme kiireetöntä jouluun valmistautumista!

– Annika, elämyskirjoittaja

Kommentoi!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s