10 kihlajaislahjaa, jotka sopivat jokaiseen makuun

19 Huh

Mitä kihlajaislahjaksi? Kun rakkaat ystävämme tai perheenjäsenemme ilmoittavat kihlautumisestaan, haluamme usein juhlistaa tätä merkittävää hetkeä antamalla heille unohtumattoman lahjan. Pariskunnan kihlajaisjuhlaan täydellisen lahjan löytäminen ei aina ole helppoa.

Vaikka kihlajaislahjoja ei määritellä yhtä tarkasti kuin häälahjoja, on hyvien tapojen mukaista saapua kihlajaisjuhlaan edes pienen muistamisen kanssa (ne kaikista perinteisimmät vaihtoehdot ovat ajatuksellinen onnittelukortti ja kuohuviini- tai samppanjapullo).

Mutta jos etsit kihlajaislahjaa, joka tuntuu hieman henkilökohtaisemmalta, kokeneet lahja-asiantuntijamme ja kirjoittajamme ovat laatineet tämän viimeisen päälle oppaan parhaimmista kihlajaislahjoista, jotka osoittavat kihlautuneille, kuinka innoissasi olet heidän kihlauksestaan ja tulevista häistään.

  1. Robotti-imuri
  2. Igluyöpyminen revontulien alla
  3. Kuohuviinilasit
  4. Drinkkikurssi kahdelle
  5. Pikakamera tai polaroid-kamera
  6. Romantiikkapaketti Tallinnassa
  7. Parisuhdepeli
  8. Kotikokkauskurssi
  9. Pussilakanasetti
  10. Panssaritunti kahdelle

Robotti-imuri

Joskus voi olla, että pariskunnat kinastelevat enimmäkseen kotitöistä. Joten muutaman tehtävän poistaminen heidän tehtäväluettelostaan robotti-imurin avulla ei voi olla haitaksi. Tämä kihlajaislahjaidea auttaa pitämään heidän lattiansa kimaltelevina – eikä kenenkään tarvitse huolehtia imurinvarren pitämisestä. 

Igluyöpyminen revontulien alla

Mikä olisikaan romanttisempaa kuin yöpyä iglussa revontulien loisteessa? Igluyöpyminen tarjoaa pariskunnalle unohtumattoman ja romanttisen kokemuksen, joka jää varmasti mieleen pitkäksi aikaa. Tämä elämys mahdollistaa rauhallisen hetken yhdessä luonnon helmassa, ja se voi olla täydellinen tapa juhlistaa kihlautumista.

Kuohuviinilasit

Kihlapari on todennäköisesti saamassa melkoisen määrän kuohuvaa, joten miksi et antaisi vasta kihlautuneelle pariskunnalle kauniita kuohuviinilaseja? Tämä elegantti kihlajaislahja tulee olemaan käytössä vielä pitkään niin kihlauksen kuin häidenkin jälkeen.

Drinkkikurssi kahdelle

Jos pariskunta nauttii cocktaileista ja uusien taitojen oppimisesta, drinkkikurssi voi olla loistava lahjaidea. Yhdessä he voivat oppia sekoittamaan omia suosikkidrinkkejään ammattilaisten opastuksella ja samalla nauttia hauskasta ja rennosta ilmapiiristä. Tämä kihlajaislahja tarjoaa mahdollisuuden oppia uutta ja viettää hauskaa aikaa yhdessä!

Pikakamera tai polaroid-kamera

Selfiet puhelimellasi ovat hauskoja, mutta kuinka usein todella palaat katsomaan kameran rullaasi? Pikakamera tai polaroid-kamera tuntuu suloiselta ja nostalgiselta, ja se tulostaa heti valokuvan, jonka voi kehystää, kiinnittää kuvakirjaan, laittaa jääkaapin oveen tai pitää työpöydällä päivittäistä katselua varten.

Romantiikkapaketti Tallinnassa

Romanttinen matka voi olla täydellinen tapa juhlistaa kihlautumista. Tallinna tarjoaa viehättävän ympäristön romanttisille kävelyille, herkullisille illallisille ja rentouttaville kylpylävierailuille. Romantiikkapaketti voi sisältää esimerkiksi hotelliyön, hieronnan ja illallisen tunnelmallisessa ravintolassa. Tämä lahja antaa kihlaparille mahdollisuuden rentoutua ja nauttia toistensa seurasta kauniissa ympäristössä!

Parisuhdepeli

Aivan kuten läheisimpien ystävän kanssa, kumppanin todellisen olemuksen löytäminen voi viedä eliniän ja aina voi oppia uutta toisesta. Anna kihlaparille jokin älykkäästi suunniteltu parisuhdepeli, joka helpottaa tuota intiimiä prosessia kannustavilla kysymyksillä, jotka inspiroivat jakamaan kaikkea aina hassuista muistoista pelkoihin. Suosittuja parisuhdepelejä ovat esimerkiksi Keskustelupakka Parisuhde, Kimpassa-kortit ja Kaamos-keskustelukortit.

Kotikokkauskurssi

Jos pariskunta nauttii ruoanlaitosta, voit harkita lahjaksi kotikokkauskurssia, jossa he voivat oppia uusia reseptejä ja ruoanlaittotaitoja yhdessä. Tämä lahja tarjoaa mahdollisuuden viettää aikaa yhdessä ja oppia uusia taitoja keittiössä. Miten olisi esimerkiksi pastakurssi tai vegaaniruokakurssi?

Pussilakanasetti

Olipa pariskunta jo yhdessä asuva tai vasta suunnittelemassa yhteistä kotia, uudet vuodevaatteet voivat olla juuri sitä mitä he tarvitsevat. Upeat aamiaiset sängyssä, keskiyön elokuvatuokiot ja ihanat halaushetket näissä lakanoissa, kyllä kihlaparin kelpaa!

Panssaritunti kahdelle

Adrenaliinipitoisempaa kokemusta kaipaaville pariskunnille panssaritunti tarjoaa pariskunnalle jännittävän seikkailun. He voivat yhdessä kokea, millaista on ajaa panssarivaunua ja ampua värikuula-aseilla turvallisessa ympäristössä. Tämä lahja tarjoaa unohtumattoman ja erilaisen kokemuksen, joka varmasti jää heidän mieleensä pitkäksi aikaa!

Toivomme, että nämä lahjaideat inspiroivat sinua löytämään täydellisen lahjan juuri kihloihin menneelle pariskunnalle!

Kirjoittaja: Essi

Lue myös: Miten antaa onnistunut kihlajaislahja?

Kommentoi!