Näin teet isänpäivästä 2021 ikimuistoisen – isänpäivän step-by-step -ohjeet ja muistilista

10 syys
isänpäivä 2021

Isänpäivä 2021 lähestyy! Isänpäivää juhlitaan marraskuun toisena sunnuntaina. Kokosin tämän muistilistan auttaakseni sinua isänpäivän valmisteluissa. Isänpäivään kuuluu perinteisesti yhteinen aika isän kanssa, isän hemmottelu, isänpäiväkortti ja tietysti myös isänpäivälahja. Isänpäivänä on tapana muistaa myös isoisiä.

Isänpäivän muistilista 2021

Tässä tulee isänpäivän muistilista ja step-by-step -ohjeet, kuinka tehdä isänpäivästä 2021 ikimuistoinen:

1. Aloitetaan esivalmisteluista. Merkkaa kalenteriin hyvissä ajoin, milloin isänpäivää juhlitaan. Vuonna 2021 isänpäivää juhlitaan sunnuntaina 14. marraskuuta.

2. Hanki isänpäivälahja. Millaisesta isänpäivälahjasta isä voisi pitää? Tarvitseeko hän uusia sukkia tai uuden kahvinkeittimen? Vai pitäisikö isä enemmän elämyksellisestä isänpäivälahjasta? Yksi suosituimmista isänpäivälahjaideoista on panimovierailu ja olut-tasting. Muista myös isänpäivälahjan paketointi.

3. Osta tai askartele isänpäiväkortti. Kortin askarteleminen itse on helppoa, kun etsit netistä valmiin ohjeen isänpäiväkorttiin. Kirjoita korttiin isänpäiväruno, parhaita muistoja isän kanssa tai vain yksinkertainen isänpäivätoivotus. Tämä on loistava tilaisuus kertoa isäukolle, kuinka paljon hän sinulle merkitsee ja kiittää isää kaikesta, mitä hän on sinun eteesi tehnyt.

4. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Seuraavaksi siirrytään isänpäivän ohjelman suunnitteluun. Mieti millaisesta yllätyksestä ja hemmottelusta isä voisi pitää? Haluaisiko hän nautiskella sinun valmistamaasi aamiaista heti aamulla? Vai pitäisikö isi enemmän runsaasta isänpäiväbrunssista ravintolassa?

Isänpäivää voi juhlistaa myös esimerkiksi maittavalla lounaalla, illallisella tai vaikkapa kakkukahveilla. Laadi isänpäivän menu ja kauppalista tai tee pöytävaraus ravintolaan ajoissa, riippuen siitä, juhlitteko isänpäivää kotona vai kaupungilla.

Yksi vaihtoehto on myös lähteä nauttimaan hauskasta tekemisestä yhdessä isän tai vaikka koko perheen kanssa. Miltä kuulostaisi esimerkiksi huonepakopeli, luontoretki, karting-ajo, hohtominigolf tai helikopterisimulaattori?

Jos ette isän kanssa tapaa usein, ihan vain vierailu isän luona voi piristää isän mieltä isänpäivänä 2021. Kuten näet, vaihtoehtoja on monia. Suunnittele isänpäivästä sellainen, joka sopii juuri sinun isällesi.

5. Ota rennosti. Isänpäivästä ei tarvitse ottaa turhaa stressiä. Jos isänpäivän suunnittelu on hyvällä mallilla, isänpäivälahja hankittuna ja muistilistan kaikki kohdat käyty läpi, voit huokaista helpotuksesta ja keskittyä ottamaan rennosti.

Mukavaa isänpäivän odotusta!

Kirjoittaja: Essi

Kommentoi!