Mitä syntymäpäivälahjaksi 60-vuotiaalle?

9 Mar
lahja kuusikymppiselle

Kuusi vuosikymmentä elämää on todellinen virstanpylväs, joten 60-vuotislahjan pitäisi olla yllätyksellinen ja tarjota todellista hemmottelua tuoreelle kuusikymppiselle. Tiesitkö, että 60-vuotissyntymäpäivä on timanttijuhla, joka tekee siitä myös erittäin ylellisen juhlapäivän?

Jos päivänsankari ei ole vielä jäänyt eläkkeelle, se hetki siintää jo horisontissa. 60-vuotiaana hän on tehnyt kaikenlaisia panostuksia itselleen, muille ja tälle maailmalle. Lisäksi kuusikymppiseltä usein löytyy jo kaikkea, mitä hän tarvitsee. Valitsemasi 60-vuotislahjan pitäisi ilahduttaa päivänsankaria ja saada hänet loistamaan yhtä kirkkaasti kuin timantti.

Mikä on perinteinen 60-vuotislahja?

Kuusi vuosikymmentä kestäneen avioliiton symbolina pidetään timanttia, ja näin ollen timantti on myös 60-vuotissyntymäpäivän symboli. Kaikilla ei kuitenkaan ole varaa tai halua ostaa lahjaksi aitoja timantteja, joten on täysin hyväksyttävää antaa rakkaallesi jotain arvokkaan timantin inspiroimaa.

Tässä muutama timanttien inspiroiva lahjaidea 60-vuotiaalle:

Perinteiden rikkomisessa ei tietenkään ole mitään väärää, varsinkin jos tiedät, että kumppanisi tai vanhempasi arvostaisi timanttien sijaan jotain aivan muuta.

Mitä 60-vuotislahjaksi naiselle?

lahja 60-vuotiaalle naiselle

Ihmiset pysyvät nykyään entistä nuorekkaampina, kun lähestymistapamme ikääntymiseen muuttuu. Kun puhutaan parhaista 60-vuotislahjoista naisille, on monia muitakin uskomattomia vaihtoehtoja timanttikorujen lisäksi – vaikka timantit ovatkin naisen parhaita ystäviä!

Tässä 60-vuotislahjaideoita naiselle:

Mitä 60-vuotislahjaksi miehelle?

lahja 60-vuotiaalle miehelle

Ei tarvitse yrittää löytää huippuluokan lahjaa 60-vuotissyntymäpäiväänsä juhlivalle miehelle, sillä me olemme jo löytäneet monta sellaista! Valitse ehdotuksistamme tai anna niiden inspiroida sinua löytämään jotain, jonka tiedät kiehtovan tuoretta kuusikymppistä.

Tässä 60-vuotislahjaideoita miehelle:

Unohda tylsät 60-vuotislahjat – nämä ovat parhaat 60-vuotislahjaideat, jotka todella hemmottelevat päivänsankaria!

Kirjoittaja: Essi

Kaipaatko lisää lahjaideoita 60-vuotiaalle? Lue myös Mitä syntymäpäivälahjaksi 60-vuotiaalle naiselle tai miehelle? ja 15 lahjaideaa 60-vuotiaalle miehelle.

Kommentoi!